Valkea hymy alkaa terveestä suusta ja hampaista

Päivittäiset suun- ja hampaidenhoitorutiinit ovat avain kauniiseen ja terveeseen hymyyn. Hampaiden harjaus aamuin illoin ja hammasvälien puhdistus ovat tärkeimmät suun terveyden ylläpitäjät. Huolellisista suunhoidon rutiineista huolimatta ajan myötä ruoka, juoma ja tupakansavu voivat värjätä ja kellastuttaa hampaita.

Vaikka hammastahnat- ja muut vähittäiskaupan valkaisutuotteet voivat poistaa hampaiden pinnalta ulkoisia värjäytymiä, ne eivät kykene vaikuttamaan hampaan kiilteessä ja dentiinissä oleviin värjäytymiin. Ainoa tehokas tapa päästä eroon näistä värjäytymistä on ammattimainen hampaiden valkaisu suunhoidon ammattilaisen toimesta.

Hampaiden pinnallisten värjäytymien poisto onnistuu helposti suunhoidon ammattilaisen vastaanotolla tehdyn puhdistuksen avulla. Syvälle hampaan sisään kertyneet värjäytymät voidaan poistaa ammattimaisen puhdistuksen yhteydessä tehtävällä BlancOne®-hampaiden valkaisulla, joka palauttaa hymysi alkuperäisen raikkauden.

BlancOne® on ammattimainen hampaiden valkaisuhoito, joka tehdään suunhoidon ammattilaisen toimesta vastaanotolla

Ennen hampaiden valkaisua suunhoidon ammattilainen määrittää hoidon soveltuvuuden tarkistamalla suun ja hampaat sekä hampaiden sävyasteen. Hampaiden valkaisu tehdään aina terveeseen ja puhtaaseen suuhun, jonka takia hammaskiven ja värjäytymien poistaminen on tärkeää ennen valkaisuhoitoa. Hampaiden kunto ja mahdolliset hampaistoon tehdyt paikat, laminaatit, kruunut ja sillat vaikuttavat valkaisun lopputulokseen.

Hampaiden valkaisua ei suositella alaikäisille lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Löydä vastaanotto