Valkea hymy alkaa terveestä suusta ja hampaista

Päivittäiset suun- ja hampaidenhoitorutiinit ovat avain kauniiseen ja terveeseen hymyyn. Hampaiden harjaus aamuin illoin ja hammasvälien puhdistus ovat tärkeimmät suun terveyden ylläpitäjät. Huolellisista suunhoidon rutiineista huolimatta ajan myötä ruoka, juoma ja tupakansavu voivat värjätä ja kellastuttaa hampaita.

Vaikka hammastahnat- ja muut vähittäiskaupan valkaisutuotteet voivat poistaa hampaiden pinnalta ulkoisia värjäytymiä, ne eivät kykene vaikuttamaan hampaan kiilteessä ja dentiinissä oleviin värjäytymiin. Ainoa tehokas tapa päästä eroon näistä värjäytymistä on ammattimainen hampaiden valkaisu suunhoidon ammattilaisen toimesta.

Hampaiden pinnallisten värjäytymien poisto onnistuu helposti suunhoidon ammattilaisen vastaanotolla tehdyn puhdistuksen avulla. Syvälle hampaan sisään kertyneet värjäytymät voidaan poistaa ammattimaisen puhdistuksen yhteydessä tehtävällä BlancOne®-hampaiden valkaisulla, joka palauttaa hymysi alkuperäisen raikkauden.

BlancOne® on ammattimainen hampaiden valkaisuhoito, joka tehdään suunhoidon ammattilaisen toimesta vastaanotolla

Ennen hampaiden valkaisua suunhoidon ammattilainen määrittää hoidon soveltuvuuden tarkistamalla suun ja hampaat sekä hampaiden sävyasteen. Hampaiden valkaisu tehdään aina terveeseen ja puhtaaseen suuhun, jonka takia hammaskiven ja värjäytymien poistaminen on tärkeää ennen valkaisuhoitoa. Hampaiden kunto ja mahdolliset hampaistoon tehdyt paikat, laminaatit, kruunut ja sillat vaikuttavat valkaisun lopputulokseen.

On tärkeää ymmärtää, että hampaiden valkaisutulos on aina yksilöllinen ja vaihtelee henkilöstä toiseen. Hampaiden valkaisulla ei voida tehdä hampaista valkoisempia kuin niiden oma luonnollinen väri on. Valkaisutulos riippuu pitkälti yksilöllisestä kiilteen rakenteesta ja ominaisuuksista. Joissakin tapauksissa, esimerkiksi jos hampaisto on hyvin tumma, tai jos tupakoi, vuosien aikana hampaiden rakenteeseen kertyneiden värjäytymien poistaminen voi vaatia useamman hoitokerran halutun tuloksen saavuttamiseksi. Tämä koskee kaikkia markkinoilla saatavilla olevia valkaisumenetelmiä.

On tärkeää muistaa, että lisähoidot eivät sisälly hintaan, ja hyvin harvinaisissa tapauksissa hampaat eivät valkene odotetusti tai lainkaan.

BlancOne® hampaiden valkaisuvaihtoehtoihin kuuluvat hampaiden vastaanottovalkaisut (BlancOne® CLICK, TOUCH ja ULTRA+), hampaiden valkaisu kotona ja kombinaatiovalkaisu. Kun vuosien varrella kertyneiden värjäytymien poistaminen vaatii useamman hoitokerran, haluttu kirkkausaste voidaan saavuttaa helposti ja hellävaraisesti toistamalla vastaanottovalkaisuja - CLICK tai TOUCH.

Vaihtoehtoisesti voidaan suorittaa kombinaatiovalkaisu, jossa ensin tehdään vastaanottovalkaisu (TOUCH tai ULTRA+), ja asiakkaalle valmistetaan henkilökohtaiset muotit. Näiden muottien avulla asiakas jatkaa valkaisua BlancOne® HOME+ kotivalkaisuaineella kotona 10–15 päivän ajan, kunnes haluttu tulos eli hampaiden oma luonnollinen sävy on saavutettu.

Hampaiden valkaisua ei suositella alaikäisille lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Löydä vastaanotto