Valkea hymy alkaa terveestä suusta ja hampaista

Ajan myötä hampaat värjäytyvät ruoasta, juomista ja tupakansavusta, jolloin ne muuttavat hampaiden kirkkautta saaden ne näyttämään tummemmilta. Kaunis hymy ei riipu ainoastaan terveistä hampaista ja ikenistä, mutta myös hampaiden sävystä.

Hammastahna ja muut vähittäiskaupan valkaisutuotteet voivat poistaa hampaiden pinnalla olevia ulkoisia värjäytymiä, mutta ne eivät voi vaikuttaa hampaan kiilteessä ja dentiinissä oleviin värjäytymiin. Ainoa tehokas keino poistaa värjäytymiä on ammattimaisten valkaisuhoitojen yhteydessä vapautuva happi, joka valkaisee värjäytymät hampaan rakenteen pysyessä ennallaan.

BlancOne® on ammattimainen hampaiden valkaisuhoito, joka tehdään suunhoidon ammattilaisen toimesta vastaanotolla

Ennen hampaiden valkaisua luotettava suunhoidon ammattilaisesi määrittää hoidon soveltuvuuden tarkistamalla suun ja hampaat sekä hampaiden sävyasteen. Hampaiden valkaisu tehdään aina terveeseen ja puhtaaseen suuhun, jonka takia hammaskiven ja värjäytymien poistaminen on tärkeää ennen valkaisuhoitoa. Hampaiden kunto ja mahdolliset hampaistoon tehdyt paikat, laminaatit, kruunut ja sillat vaikuttavat valkaisun lopputulokseen.

Hampaiden valkaisua ei suositella alaikäisille lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Löydä vastaanotto